Det designredskab, du lige står og mangler ...

For byggebranchens rådgivere har effektiv design- og datastyring i dag direkte indflydelse på projekternes rentabilitet. Besiddelse af de rigtige add-ins, kan i denne forbindelse betyde en væsentlig forbedring af effektivitet, kvalitet og datasikkerhed. Her er der virkelig muligheder for at optimere, samtidig med, at det gamle mundheld "work smarter, not harder" får en helt ny betydning.

Virksomhedsspecifikke add-ins:

  • AutoCAD og Revit
  • Add-ins til MS Office
  • eller spørg efter andre løsninger.

Selv det bedste designværktøj kan mangle lige præcis det, der gør forskellen for dig, for alle virksomheder er forskellige, og har forskellige behov.
En skræddersyet brugerflade, der passer lige præcis til virksomhedens opgaver, kan i sidste ende spare virksomheden mange penge. Så kan arkitekter, ingeniører og assistenter bruge deres tid på det, som de er bedst til.

Et lille kvalitetssikrings-program kan f.eks. gennemgå den samme procedure igen og igen og tjekke for de samme emner gang efter gang efter gang uden at miste koncentration eller blive træt.

Jeg har over 20 års erfaring med programudvidelser, og kender både AutoCAD og Revit til bunds. Jeg arbejder med Visual Studio og kan både arbejde i C# og VB.NET. Derudover kan jeg hjælpe med AutoCAD scripting og programmering i Visual Lisp.

Eller bestem selv, hvad Jeres nye program skal kunne. Skriv med egne ord: "Vi kunne godt tænke os at ...".

Kontakt

Jeg arbejder med Revit Architecture, Revit Structure, AutoCAD, AutoCAD Architecture, AutoCAD MEP, 3DSMax, Photoshop, MS Office, Visual Studio